صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیامک انقضای گواهینامه در دستورکار پلیس راهور فراجا قرار دارد
سرخط خبرها

کودکان قربانیان سرطان در کشور | حدود یک هشتم کودکان سرطانی از خراسان رضوی هستند

  • کد خبر: ۲۱۱۶۲۴
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲
کودکان قربانیان سرطان در کشور | حدود یک هشتم کودکان سرطانی از خراسان رضوی هستند
مدیرعامل موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان استان خراسان رضوی گفت: روزانه ۶ کودک به کودکان مبتلا به سرطان کشور افزوده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست هم اندیشی که امروز (۲۴ بهمن ماه) و همزمان با روز جهانی سرطان کودکان در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، «شیما شریفی» مدیرعامل موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان استان خراسان رضوی گفت: روزانه ۶ کودک به کودکان مبتلا به سرطان کشور افزوده می‌شود.

وی با اشاره به این که ۳۳ هزار کودک مبتلا به سرطان در کشور تحت درمان قرار دارند، خاطرنشان کرد: از جمع این کودکان چهار هزار و ۲۵۰ کودک مبتلا به سرطان در استان خراسان رضوی حضور دارند.

شریفی با بیان این که تمام کودکان مبتلا به سرطان استان با ارائه برگه پاتولوژی تحت حمایت موسسه حمایت از کودکان سرطانی قرار می‌گیرند، خاطرنشان کرد: این افراد تا سن ۱۸ سالگی مورد حمایت موسسه خواهند بود.

وی حمایت‌های این موسسه از کودکان مبتلا به سرطان را شامل حمایت‌های درمانی و غیردرمانی دانست و گفت: علاوه بر حمایت در زمینه تامین دارو و امکانات درمانی، موسسه از این کودکان در زمینه‌های اجتماعی نیز حمایت می‌کند.

شریفی با اشاره به این که بیشترین مشکلات موسسه در سال گذشته در زمینه کمبود و گرانی دارو‌های مورد نیاز بیماران سرطانی بوده است، خاطرنشان کرد: هزینه‌های درمانی این مجموعه نیز توسط خیران حوزه سلامت تامین می‌شود که باید قدردان زحمات این افراد نیک اندیش بود.

در ادامه این نشست، «مهدی مروج تربتی» رئیس هیات امنای موسسه حمایت از کودکان سرطانی نیز خواستار برنامه ریزی و مساعدت‌های لازم برای جذب خیران حوزه سلامت شد.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد مشوق برای خیران سلامت از طریق بخشودگی‌های مالیاتی که می‌توان برای کسب و کار‌های آن‌ها در نظر گرفت، می‌تواند به افزایش خیران و تداوم کمک‌های خیرخواهانه آن‌ها در این زمینه کمک کند.

در ادامه این نشست، «هاجر شریفی» نماینده سازمان‌های مردم نهاد استان نیز با اشاره به ضرورت حمایت از سمن‌هایی که در عرصه اجتماعی فعالیت می‌کنند، خواستار توجه هر چه بیشتر و حمایت از سمن‌ها در قبال مطالبات اجتماعی آن‌ها شد.

رجب‌زاده معاون مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی خراسان رضوی نیز در این نشست با اشاره به ضرورت هر چه بیشتر ارتباط با حوزه علوم پزشکی برای برطرف کردن مشکلات بیماران خاطرنشان کرد: فرصت‌های به وجود آمده برای کمک به این بیماران را از طریق مصوبات وزارت کشور و سازمان اجتماعی کشور پیگیری می‌کنیم.

وی با ابراز امیدواری نسبت به تصویب قانون سازمان‌های مردم نهاد در مجلس شورای اسلامی، از سازمان‌های مردم نهاد خواست مطالبه گری‌های خود از مسئولان را با قوت ادامه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->